Steengrill


“Bij het steengrillen bak je vlees, vis of groenten op een gloeiend hete steen. Doordat er geen boter of olie op de steen wordt gebruikt is het een heel gezonde en vetarme manier van bakken en heb je geen last van spetters.”

Aan tafel serveren wij vers vlees van de plaatselijke slager. Dit bestaat uit biefstuk, lendelap, slavink, hamburger, kip en saté. (Ongeveer 275 gram vlees per volwassene)

Tijdens het eten zorgen wij voor stokbrood met kruidenboter en patat met mayonaise.

U kunt daarnaast gebruik maken van onze saladebar. U vindt hierin een wisselend assortiment van diverse salades, champignons, uien, paprika, wokgroenten, gemengde sla, rauwkost en sausjes.

Voor dit complete arrangement betaalt u…

  • € 22,50 per persoon (vanaf 12 jaar)
  • € 13,50 van 5 tot en met 11 jaar
  • €   6,50 voor 3 en 4 jaar
  • GRATIS tot en met 2 jaar

Speciaal voor de ‘GROTE’ eters hebben we de Bourgondische Steengrill. Een mix van grotere stukken vlees van in totaal wel 500 gram per persoon. Uiteraard kunt u ook van bovenstaand buffet gebruik maken en ontbreken stokbrood en patatjes niet!

De mix bestaat uit gelijke porties…

  • Biefstuk
  • Kip
  • Varkensfilet
  • Gegrilde sparerib (3 ribs)

Voor dit Bourgondisch Steengrill arrangement betaalt u € 35,-

(Het combineren van grill-arrangementen is mogelijk!)

Bowlen voor of na het steengrillen?
In combinatie met bovenstaand arrangement krijgt u 25% korting op de baanhuur.