Gourmet


“Gezellig eten met elkaar en zelf beslissen wat je bakt. Gourmetten is een leuke manier om een avondje door te brengen. Alle ingrediënten worden van te voren op tafel gezet en het feest kan beginnen.”

Aan tafel serveren wij vers vlees van de plaatselijke slager. Dit bestaat uit biefstuk, lendelap, slavink, hamburger, kip en saté. (Ongeveer 275 gram vlees per volwassene)

Tijdens het eten zorgen wij voor stokbrood met kruidenboter en patat met mayonaise.

U kunt daarnaast gebruik maken van onze saladebar. U vindt hierin een wisselend assortiment van diverse salades, champignons, uien, paprika, wokgroenten, gemengde sla, rauwkost en sausjes.

Voor dit complete arrangement betaalt u…

  • € 22,50 per persoon (vanaf 12 jaar)
  • € 13,50 van 5 tot en met 11 jaar
  • €   6,50 voor 3 en 4 jaar
  • GRATIS tot en met 2 jaar

Bowlen voor of na het gourmetten?
In combinatie met bovenstaand arrangement krijgt u 25% korting op de baanhuur.