Het MYsterie van de kist…

Het spel begint meteen met een breinbreker: hoe gaat de kist open? Ben je daar achter, dan werk je je via raadsels, cijferslotjes en andere puzzels dieper de kist in.

Beste bemanning,

Mijn naam is kapitein Jack Sparrow, kapitein van de Black Pearl, althans dat hoop ik snel weer te zijn. Mijn schip is mij afgenomen door mijn stuurman Barbossa nadat ik hem vertelde over een schat. Ik ben achtergelaten op Rum-eiland met een pistool met 1 kogel….bedoeld voor mijzelf, maar ik heb weten te ontsnappen. Die kogel heb ik bewaard voor Barbossa en ik weet zeker dat de Black Pearl binnenkort weer van mij zal zijn.

Inscape Challenge is een compleet nieuwe en unieke spelervaring!

Samen met een team van familie, vrienden of collega’s hebben jullie het doel om een spel van raadsels en valstrikken op te lossen.

Bij iedere oplossing kom je dichterbij de ontknoping.

Red jij het binnen de tijd?

Deelnemers
maximaal 6 personen per groep

Tijdsduur per groep
maximaal 1 uur

Leeftijd
minimaal 14 jaar
(of onder begeleiding)

1 uur/groep
€ 60,00 per uur

2 uur/groepen
€ 55,00 per uur

3 uur/groepen
€ 50,00 per uur

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? BEL OM TE RESERVEREN!

Kleine groepen

‘Het Mysterie van de Kist’ is op elk moment te spelen of te reserveren. Klaar met bowlen en met je vrienden nog toe aan een andere uitdaging? Informeer bij de bar naar de beschikbaarheid! Je speelt de kist met maximaal 6 personen en krijgt een uur om ‘hem’ op te lossen! Speel je ‘Het Mysterie van de Kist’ in combinatie met bowlen dan betaal je voor de kist € 55,- in plaats van de gebruikelijke € 60,-

Ook leuk te combineren met één van onze andere arrangementen!

DURF JIJ DE UITDAGING AAN?

Grotere groepen

We hebben één mysterieuze kist waarmee u met maximaal 6 personen per keer de uitdaging kunt aangaan. Bij grotere groepen worden er teams gemaakt. Eén team start met ‘Het Mysterie van de Kist’ en de andere teams gaan bowlen. Door te rouleren hebben we iedere keer weer nieuwe uitslagen en mogelijk andere winnaars. Uiteindelijk is het ook nog mogelijk het overall sterkste team te benoemen en deze na afloop of bijvoorbeeld tijdens het eten een prijs te overhandigen! Wie zorgt er het snelst voor dat kapitein Jack Sparrow zijn Black Pearl weer terug heeft!

LAAT ONS EEN MOOI EN UITDAGEND ARRANGEMENT VOOR U SAMENSTELLEN!