Het MYsterie van de kist…

Het spel begint meteen met een breinbreker: hoe gaat de kist open? Ben je daar achter, dan werk je je via raadsels, cijferslotjes en andere puzzels dieper de kist in.

Beste bemanning,

Mijn naam is kapitein Jack Sparrow, kapitein van de Black Pearl, althans dat hoop ik snel weer te zijn. Mijn schip is mij afgenomen door mijn stuurman Barbossa nadat ik hem vertelde over een schat. Ik ben achtergelaten op Rum-eiland met een pistool met 1 kogel….bedoeld voor mijzelf, maar ik heb weten te ontsnappen. Die kogel heb ik bewaard voor Barbossa en ik weet zeker dat de Black Pearl binnenkort weer van mij zal zijn.

Inscape Challenge is een compleet nieuwe en unieke spelervaring!

Samen met een team van familie, vrienden of collega’s hebben jullie het doel om een spel van raadsels en valstrikken op te lossen.

Bij iedere oplossing kom je dichterbij de ontknoping.

Red jij het binnen de tijd?

Deelnemers
maximaal 6 personen per groep

Tijdsduur per groep
maximaal 1 uur

Leeftijd
minimaal 10 jaar

1 uur/groep

2 uur/groepen

3 uur/groepen

Nieuwsgierig geworden? Bel om te reserveren!

Bent u met meer dan 6 personen, dan is het leuk om in meerdere groepen deze uitdaging aan te gaan. Wie zorgt er dan het snelst voor dat kapitein Jack Sparrow zijn Black Pearl weer terug heeft!

Ook leuk te combineren met een avondje bowlen of één van onze andere arrangementen!
Geef aan wat uw wensen zijn en wat uw budget is en wij zorgen voor een passend voorstel voor een zeer geslaagde dag/avond met familie, vrienden of collega’s.