Hemelvaartsdag 2019


Met Hemelvaartsdag kom je natuurlijk gezellig langs bij Bowling en Partycentrum Krimpenhof. Even ontspannen bowlen, lekker grillen met de familie of is het niet weer eens tijd voor een rustgevende High Tea?

High Tea… waar komt deze heerlijke gewoonte vandaan…
Het is allemaal begonnen met de Hertogin Anna van Bedford die in de jaren rond 1840 tegen een uur of vier honger kreeg en zich bij haar dagelijkse thee allerlei lekkernijen liet serveren, zodat zij niet hoefde te wachten tot het diner. Verschillende theesoorten en kleine, lichte gerechten werden voor haar bereid. Zoals u kunt begrijpen beviel dit haar wel en zodoende ging ze dit steeds vaker doen.  Als Hertogin had ze natuurlijk de nodige invloed en binnen korte tijd zaten de andere dames en heren van het Hof ook aan de high tea.

Ook zo’n heerlijke High Tea beleven…
Reserveer dan bij Bowling en Partycentrum Krimpenhof uw hoffelijke High Tea. U geniet van heerlijke sandwiches en diverse zoetigheden. Uiteraard krijgt u scones, geserveerd met clotted cream en jam. En de thee… die is er natuurlijk onbeperkt!

Prijs per persoon € 19,50 / Geldig vanaf 6 personen.

Bowlen voor of na de High Tea?
In combinatie met bovenstaande High Tea krijgt u 20% korting op de baanhuur.

Gourmet, steengrill of spiderpan?
Bij ons grill-arrangement start je op deze dag met 1,5 uur bowlen waarbij we je alvast lekker maken met een bittergarnituur. Vervolgens ga je aan tafel om te gourmetten, steengrillen of spiderpannen met kip, slavinkjes, minihamburgertjes, biefstuk en lendelapjes. Tijdens het gourmetten of grillen kun je gebruik maken van het saladebuffet met allerlei lekkere salades en sausjes. De tafel wordt compleet gemaakt met patatjes en stokbrood met kruidenboter. Aansluitend kun je genieten van een ijsdessert.

Voor dit complete arrangement betaalt u…

  • € 34,95 per persoon (vanaf 12 jaar)
  • € 19,50 van 5 tot en met 11 jaar
  • €   7,50 voor 3 en 4 jaar
  • GRATIS tot en met 2 jaar

Deze arrangementen zijn exclusief consumpties.

Alleen bowlen op Hemelvaartsdag?

  • 1 uur bowlen          € 27,50
  • per 0,5 uur extra    € 11,00