Competitieresultaten

bowling-league-secretary

We publiceren de scores via //www.leaguesecretary.com. Een website speciaal gericht op de verwerking van bowlingscores en het inzien van die scores op verschillende manieren. Ook zijn hier o.a. teamindeling en banenschema’s te vinden. Er bestaat ook een mogelijkheid je simpel aan te melden door een e-mailadres achter te laten. Je krijgt dan een mail met link zodra er weer nieuwe scores zijn verwerkt.

Klik hierboven op het League Secretary logo om je prestaties te volgen. Vervolgens kan je in het menu je eigen league opzoeken. In de keuzes die je daarna krijgt kies je voor de optie ‘Standings’, voor de tussenstand. De overige opties zijn ook de moeite waard om eens te bekijken. Sommige keuzes zijn betaalde ‘Premium Membership’ opties. Die krijg je niet te zien met een gratis abonnement… maar dat mag de pret niet drukken.

Veel plezier!

Algemene informatie AVG
Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. (Zie de privacyverklaring van Bowling en Partycentrum Krimpenhof hier of die van CDE Software/LeagueSecretary.com hier!)

Met betrekking tot de persoonsgegevens die wij als Bowling en Partycentrum Krimpenhof verwerken voor Bowlingvereniging Krimpen aan den IJssel beperkt het zich tot voor- en achternaam en de behaalde scores in één of meerdere leagues van die betreffende persoon. Deze gegevens zijn via onze website publiekelijk terug te vinden bij LeagueSecretary.com. Wij gaan er bij inschrijving van uit dat u akkoord bent met de verwerking van deze gegevens, welke noodzakelijk zijn om in deze competitie het wedstrijdelement te kunnen waarborgen. Mocht u hier echter toch bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit schriftelijk aangeven bij één van de bestuursleden van Bowlingvereniging Krimpen aan den IJssel.

Vragen en antwoorden m.b.t. de scoreverwerking…

Vraag: Hoe komt het dat bij sommige wedstrijden de totale pinfall van het team veranderd als we klaar zijn. Tijdens het spelen denk je als team net gewonnen te hebben, blijk je na afloop bij het overzichtsscherm net verloren te hebben.

Antwoord: Dit komt voor bij teams die tijdens de wedstrijd wisselen van speler. Dus bij een duo league met 3 (of meer) en bij een trio league met 4 (of meer) spelers meedoen. Het systeem rekent tijdens het spel bij de total pinfall met de handicaps van de spelers van de eerste game. Bij het overzichtsscherm na afloop wordt alles pas doorgerekend en kunnen er kleine verschillen ontstaan. Dit merk je met name als het verschil in totale pinfall van de teams bij de laatste game dicht bij elkaar ligt. Hier kunnen we niets aan doen. Dit is een software verhaal. De uiteindelijk uitslag klopt echter wel!