Bowlen met je Sportteam


  • Kampioen geworden?
  • Je start met een nieuw team?
  • Zomaar, voor een goede sportprestatie?

Er is altijd wel een reden om even gezellig met je sportteam iets te vieren of gewoon stoom af te blazen!

Wij hebben een prachtig arrangement samengesteld waar je op sportieve manier, gezellig met elkaar, onder het genot van een drankje en een hapje, een potje kan bowlen. En bij een sportieve prestatie hoort natuurlijk een medaille voor de deelnemers en een beker voor de winnaar. Die reiken we na afloop officieel uit op ons podium, waar de nummers 1, 2 en 3 kunnen plaatsnemen onder sportief gejuich van de overige deelnemers. Foto’s maken van deze helden mag en het gebruik van de flitser is bij ons gewoon toegestaan.

Dit complete en sportieve arrangement bestaat uit 1,5 uur bowlen, 2 consumpties per persoon, een grote schaal bittergarnituur met o.a. kipnuggets, mini frikadellen en bitterballen, voor iedere jeugdige deelnemer een medaille en een beker voor de winnaar die feestelijk wordt overhandigd!

Prijs per persoon € 14,95 / Geldig vanaf 10 personen + 1 trainer/coach.

En als dank voor zijn vele werkzaamheden en positieve invloed op jullie mag hij natuurlijk gratis mee!

Mag het ietsje meer zijn…
Weten jullie echt van geen ophouden… dan breiden we dit arrangement uit met een frietje-mayo en snack naar keuze, welke we na de ceremonie, aan een voor jullie klaarstaande tafel, serveren. En als traditionele afsluiter krijgen jullie nog een waterijsje mee! Mooier kunnen we het niet maken!

Voor deze ‘voedzame’ uitbreiding betaal je € 5,00 per persoon extra. En wederom houden we de trainer/coach natuurlijk vrij!