Bowlen met Beperking


Donderdag bowlingdag

Wij organiseren in samenwerking met Stichting Alles-is-Sport op de eerste en derde donderdag van de maand bowlen voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Jullie kunnen lekker een uurtje komen bowlen met elkaar voor een klein tarief van € 4,00 per persoon. Kom je 10 keer, dan betaal je € 36,-. Jullie worden door hele lieve vrijwilligers op weg geholpen. Mensen die zelfstandig wonen kunnen uiteraard ook zelfstandig komen bowlen. Is intensievere begeleiding gewenst, dan is het noodzakelijk dat een eigen begeleider mee komt.

Aanmelden graag op 06-26022330 met een WhatsApp of via mail alles-is-sport@live.nl. Aanmelden graag tot en met de maandag voor de speeldag.

Inloop 17:00-17:15 uur
Start op de baan 17:30 uur
Eind 18:30.

Na afloop is er gelegenheid een patatje mee te eten tegen betaling. Geef dit a.u.b. bij binnenkomst op bij één van de begeleiders!

DATA 2019: 17 januari – 7 en 21 februari – 7 en 21 maart – 4 en 18 april – 2 en 16 mei – 6 en 20 juni – 4 en 18 juli.

Alvast in de stemming komen? Kijk dan eens naar dit filmpje op YouTube

Daarnaast bieden we een aantal leuke arrangementen om bijvoorbeeld je verjaardag te vieren! Dit kan op iedere willekeurige dag van de week.

Frietjesspektakel
Lekker een uurtje bowlen met je eigen vrienden en vriendinnen, terwijl je geniet van een bittergarnituur. Na het bowlen aan tafel voor een patatje met snack en een waterijsje. Inclusief twee consumpties.

Prijs per persoon € 17,50 / Geldig vanaf 5 personen.

Gourmetteketet
Echt wat te vieren. Met veel plezier een uurtje bowlen inclusief bittergarnituur, waarna de uitslagen kunnen worden vergeleken tijdens een uitgebreid gourmet. We sluiten af met ijsdessert. En natuurlijk zijn twee consumpties inclusief.

Prijs per persoon € 34,50 / Geldig vanaf 5 personen.