Steengrill


“Bij het steengrillen bak je vlees, vis of groenten op een gloeiend hete steen. Doordat er geen boter of olie op de steen wordt gebruikt is het een heel gezonde en vetarme manier van bakken en heb je geen last van spetters.”

Aan tafel serveren wij vers vlees van de plaatselijke slager. Dit bestaat uit biefstuk, lendelap, slavink, hamburger, kip en shaslick (ongeveer 300 gram per persoon).

Tijdens het eten zorgen wij voor stokbrood met kruidenboter en patat met mayonaise.

U kunt daarnaast gebruik maken van onze saladebar. U vindt hierin een wisselend assortiment van diverse salades, champignons, uien, wokgroenten, sausjes, gemengde sla, rauwkost en fruit.

Voor dit complete arrangement betaalt u…

  • € 22,50 per persoon (vanaf 12 jaar)
  • € 13,50 van 5 tot en met 11 jaar
  • €   6,50 voor 3 en 4 jaar
  • GRATIS tot en met 2 jaar

Bowlen voor of na het steengrillen?
In combinatie met bovenstaand arrangement krijgt u 20% korting op de baanhuur.